Listen Live:

Visitor Number:

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

L-over-dos(e) βλακείας

Σε κάτι τέτοιες περιόδους κρίσης όπου οι πολίτικοι ζορίζονται γιατί είτε δεν μπορούν να κλέψουν άνετα είτε γιατί πρέπει να δουλέψουν βγαίνουν μερικές δηλώσεις που στην αρχή έχουν πλάκα αλλά αν τις καλοσκεφτείς μάλλον τα κλάματα πρέπει να βάλεις που η τύχη της χώρας που γεννήθηκες μεγάλωσες και ζεις (δεν χρειάζεται να ισχύουν ταυτόχρονα και τα τρία ώστε να αγανακτήσεις) βρίσκεται στα χέρια τους. Τουλάχιστον προς το παρόν που το στομάχι είναι καλά γεμάτο-εκτός αν κάνεις δίαιτα-μπορείς να γελάσεις και μετά να εκνευριστείς γιατί αποκαλύπτουν πλήρως τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και αντιμετωπίζουν αυτούς που τους ρουσφετάρουν, τους ψηφίζουν, τους πληρώνουν και γενικά βρε αδερφέ αυτούς που τους έκαναν την χάρη (μαύρη ώρα) να γίνουν επαγγελματίες χαραμοφάηδες.
Και για να μην κατηγορηθώ για γενικολογίες θα παραθέσω την δήλωση του «κυρίου» Λοβέρδου σε εκπομπή γνωστού καναλιού η οποία υπήρξε και αφορμή για αυτό το μικρό άρθρο. Η συζήτηση αφορούσε το ασφαλιστικό. Σε κάποια στροφή του λόγου ο μέγας Λοβέρδος (το κύριος κόπηκε λόγω περικοπών και κρίσης στην αξιοπρέπεια…) σε ένα τόνο λίγο αγανακτισμένο λίγο δικαιολογητικό δήλωσε:

«…και οι έλληνες ζουν πλέον πολλά χρόνια!!!...»

Όταν το άκουσα πρώτη φόρα κούνησα για λίγο την κεφάλα μου να δω αν είμαι ακόμα καλά η χάζεψα από την πολύ κρίση…αλλά το είχε πει όντος. Ύστερα γέλασα με την ψυχή μου.
Αρχίστε το κάπνισμα σαν φουγάρα λοιπόν, αναπνέετε από εξατμίσεις, , βάλτε τα κεφάλια σας σε φούρνους μικροκυμάτων, οργανώστε εκδρομές στον άγιο Δημήτριο και στην Πτολεμαϊδα (ας είναι καλά η πράσινη συνείδηση της ΔΕΗ) ή αν θέλετε εξωτερικό στο μαγευτικό Τσέρνομπιλ. Για τους βιαστικούς και πιο τολμηρούς υπάρχει πάντα η άμεση λύση της αυτοκτονίας. Το ασφαλιστικό πρέπει να λυθεί και θα λυθεί!! (το έχει πει και η Funny...)

p.s : μην μου πείτε ότι τα γέλια θα μου βγουν ξινά. Το αγγούρι θα είναι ξινό και είναι το μόνο σίγουρο. Τουλάχιστον ας μου μείνουν τα γέλια…


tsiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου